"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2015. március 29., vasárnap

Életjel...

Szép tavaszi reggelt mindenkinek! A kertünkben hihetetlen módon elszaporodtak az ibolyák és fantasztikus illatuk van, de gondolom, nem ez az a hír, amit annyira várnátok ;)


Az írásról egyelőre még nincsenek különösebb híreim. Belekezdtem, de még nem látom a történet végét, addig pedig nem akarom feltenni az elejét, mert csak kapkodás lenne a dologból. Elöljáróban annyit, hogy annak idején az Ötletbörzében volt egy Pulykatojás című írás, azt próbálom tovább-gondolni. Tegnap kicsit bezavart a képbe egy új idea, gyorsan le is skicceltem, mielőtt végleg elfelejtem, de nem hiszem, hogy beelőzné a másikat.
Közben egy velencei utazásra készülődöm. Nem tudom, mennyire számít ez nagy dolognak másnál, nekem az lesz, mert életemben először - ha csak pár napig is -, de bent lakunk majd a városban, közel a Rialtóhoz. Nem családdal megyek, hanem más megszállott barátnőkkel. Nagy reményeket fűzök a dologhoz, már csak ihlet-szinten is XD, hiszen néha elég csak egy villanás, hogy tovább lendítse a történetet, és hol máshol érhetne ilyen villanás, mint a szerelem városában. Upsz, ez egy picit félreérthetőre sikerült... a villanásnak csak szemlélője lennék, nem megélője XD 

Na, szóval és tettel... úgy érzem, május eleje előtt nem kezdek bele a Pulykatojásba, mert most nem 10 oldalas történetben gondolkozom, hanem valami hosszabban. Remélem, kitart a türelmetek, abban meg végképp reménykedem, hogy a nagy várakozás után nem okozok majd csalódást.

Addig is szép tavaszt mindenkinek!
Puszik és ölelés: Jutka

1 megjegyzés:

csez írta...

Arra (is) szívesen várok ;)
Tetszett már a börzén is!
K&P