"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2016. április 22., péntek

Vegyetek példát!

Az írásaimat a családom eleinte értetlenül, majd egyre támogatóbban vette tudomásul. Azt nem állítanám, hogy kísérte figyelemmel :) Mostanra pedig eljutottunk ide is...
1. Nagyfiam rendszeresen remek ajánlókat ír a könyvekről (bár, sejtem, hogy a fülszövegen kívül nem sokat olvasott belőlük, de azért imádom ennyiért is)
2. A kicsi a minap olyan elemzést nyomott le a telefonba, építő jellegű kritikával bőven fűszerezve, hogy csak tátottam a számat. Ugyanis megvette az összeset e-könyvben és sűrű reptéri várakozásai, utazásai alatt képes és az anyja írásait olvassa. Élvezi a stílust, de nem ment el szó nélkül némelyik karakter megnyilvánulásai mellett, akik - szerinte - túlságosan az én hangomon szólalnak meg, nem a megrajzolt figura hangján. És nagyon örültem ennek az észrevételnek, mert ezt magamtól nem venném észre. Ehhez az olvasó kell, aki - bármennyire is szereti esetleg a történetet - kívülállóként figyel az ilyen részletekre.
Szóval, hajrá! Írjatok! Ma még átfésülöm az első részt és talán már este felkerül, de legkésőbb holnap reggel. A címe a történetek között már ott van ;)



Nincsenek megjegyzések: