"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2014. december 29., hétfő

B.U.É.K!



Kívánok mindenkinek boldog új esztendőt! Kívánom, hogy a dolgos hétköznapokat édesítse meg a romantika, mert sok mindent könnyebben átvészel az ember egy megfelelő társ oldalán. De a mesékre annak is szüksége van, aki megtalálta ezt a kivételes embert.
Nos, kívánok hát boldog összebújásokat, tányércsapkodást, nevetést és sírást, édes béküléseket, józan belátást, mert úgy szép az élet, ha zajlik! És kívánok sok-sok szerelmet annak is, aki azt hiszi, már megtalálta, mert figyelem... nem megtalálni nehéz, hanem megőrizni... folyamatosan tenni kell érte!
Új év kezdődik, néhányotoknak új élet, de higgyétek el annak a réginek a folytatása is sok örömet, meglepetést rejteget még... és ez kortól abszolút független. Különben is, akinek a szíve fiatal, az nem öregszik, legfeljebb csak múlnak felette az évek.
Én sem tudom még, mit hoz az új év. Nem is nagyon tervezgetek. Csak titkon, magamban... De remélem, hogy abban a kimeríthetetlennek tűnő zsákban bújnak meg még betűk, mondatok, gondolatok, amikből össze tudok még ragasztgatni egy-egy újabb történetet. Örülnék, ha továbbra is megosztanátok velem a felfedezés örömét, hogy mi mindent sikerül „papírra vetni”, szóval jövőre, Veletek, ugyanitt!
B.U.É.K!

1 megjegyzés:

Kitty írta...

Neked is B.Ú.É.K. és remélem olvasunk még újabb jó történeteket töled!