"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2019. február 24., vasárnap

Szolgálati közlemény


Én megmondtam...

Szóval, én szóltam előre, hogy ez egy sokkal rövidebb történet lesz. Azt hiszem, ebben tényleg csak ennyi volt. Ha másként gondoljátok, és lennének még ötleteitek, nyugodtan írjátok meg. Talán készül is majd itt-ott egy kis kiegészítés :D

De ne komolytalankodjunk! Most  nagyon úgy fest, hogy ilyen rövid szösszenetek következnek. Talán nem is baj, de azért, ha kezdenének nagyon hasonlítani egymásra, azért időben szóljatok rám!.

Hamarosan következik a Testőr. Ízelítőül csak röviden: (nagyon röviden 😊 )  Egy gazdag ügyvédi iroda vezetőjének a lányát elrabolják. Bosszú vagy csak pénz áll a háttérben? Amíg a helyzet fájdalmasan komolyra nem fordul, még erre az alapvető kérdésre sem kapunk választ. Születhet igaz szerelem a vészhelyzet idegőrlő hónapjaiban?

Még csak az első fejezet körvonalazódik. Lehet, hogy újra a régi technikát kapom elő és napról napra görgetem előre a történetet, mint az első írásaimnál? Még nem tudom. Mint ahogy azt sem, hogy tíz fejezet alatt elkövetkezik a Vége felirat vagy szó szót követ és meg sem állunk 50 vagy akár 100 fejezetig? Még semmi sem biztos, de most erős késztetést érzek rá, hogy próbára tegyem magam. Ha van kedvetek, kövessetek ezen az úton!

Hamarosan!



Nincsenek megjegyzések: