"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2013. november 29., péntek

Szia Mindenkinek!



Ez most csak amolyan társalgó bejegyzés, bár nem is bízom benne, hogy válaszol rá bárki is, szóval inkább csak amolyan ülök és locsogok dolog. 

Szóval, az elmúlt napokban volt itt egy kis eszmecsere, amihez sajnos nem sokan csatlakoztak, de azért annyi még nekem is világos lett, hogy egy kicsit elvetettem a sulykot, amikor szerencsétlen Rick gyereket elküldtem a Bering tengerhez. Az ott történtek talán tényleg túl nagy hatással voltak rá, nem tudom, mert még sosem pánikoltam semmitől; bár aki ismerősöm van, annak a viselkedéséből úgy szűrtem le, nagyon nem egyszerű dolgok ezek. Mindegy is, mint már az egyik komimban mondtam, hőseink most nyugodtabb vizekre eveznek. 

Aztán lesz egy-két rész, amikor hirtelen ugrunk az időben, egész egyszerűen azért, mert nem akarom a végtelenségig húzni kettejük történetét, amikor a szülőknek is csak 33 fejezet jutott. XDDD Jól van, persze nem ezért, de volt egy másik gondolatom is... lehet, hogy csak rossz reakció egy végre-kritikára (ezt is gyakorolni kell XD), lehet, hogy csak nagyon fáztam aznap a kutyával a parkban, vagy túlságosan nyirkos volt az idő, nem tudom, de úgy éreztem, mintha ellaposodna a történet. És pillanatnyilag ötletem sincs, mivel dobhatnám fel... egyszóval végiggondolom és megpróbálok valami kerek lezárást kitalálni hozzá. Persze, nyugi, ez nem holnap lesz. Érzésem szerint kb. 45 fejezet lesz a végére az Óperenciás. (Ebbe mondjuk belekavarhat Robertünk, mert ha végre előkerül, az mindig roppant inspirálóan szokott hatni rám. )

És... ha eddig eljutok, akkor jön a meglepi... 

Úgy gondoltam, hogy mivel ötleteim lennének, de egy-egy képnél egy se jutott tovább, majd írogatok kis kedvcsinálókat, mondjuk egy héten át mindennap másikat, aztán a hétvégén ti fogjátok eldönteni, hogy melyik történet guruljon tovább. Ezen a héten majd az Ötletbörze felirat lesz a fejlécben... szóval, ez nem az új írás címe lesz, hanem annak a hétnek a tematikája.Mi a véleményetek? 

És... meglepi tupírka:

Ha valakinek lenne valami ötlete, egy indulás, vagy akár egy teljes sztori 5 mondatban, azt is nyugodtan megírhatja, hátha a többiek éppen arra kapnak rá, én meg átgondolom és ha nem érzem reménytelennek, hogy beleéljem magam, akkor megírom azt. Érdekes kísérlet lenne, mennyire térnék el attól, ami más fejében már megszületett, csak még soványka és kiteljesedésre vár. Máris lehet elkezdeni gondolkozni!

Na, hát ilyenek jutottak itt az eszembe, mert kisütött nap, és mert rengeteg dolgom lenne a háztartás című témakörben, és mindent kitalálok, csak ne azzal kelljen foglalkozni.
Pusszancs mindenkinek és azért kíváncsian várom a hétvégét, ahol lesz egy extra hosszú fejezet is, és remélem a tetszési  index is felfelé kúszik majd a mostanában már-már megszokott laposkúszás után. Jó szórakozást, de ha kisüt a nap, mars ki mindenkinek a friss levegőre, főleg, ha kutyás az illető!
PaSa

4 megjegyzés:

csez írta...

Értettem ;)
És én bármire válaszolok, ha nincs kérdés akkor is :P
Főleg, hogy a teregetést szakíthatom félbe miatta.... O.o
Amúgy egyáltalán nem lapos szerintem! Attól, hogy nem feltétlenül álompasi üzemmódban nyomja a kisgyerek lépten-nyomon, és kicsit sír a szánk... Holott miért ne lehetne ő is esendő?! ;) már-már hétköznapi...
De ha tobzódnak az ötletek, rajta ;) én repesve várom!
És nem kell mindig dráma és fordulat, meg nyílván kaviár sem...
Legyen lelkifurkám a kritika miatt?! Ugye nem sodortunk mély depibe?! <3
Na, befogom ;)
Szép estét!
U.i.: mi volt a kérdés?!

Golden írta...

imádlak XD

Bee írta...

Szia!

Lehet igazad van, hogy lapos egy kicsit a történet. Én például teljesen máshogy képzeltem a gála utáni dolgokat. Lehetett volna ott egy csók , amit egyből megbán. Olyan természetesnek veszed Rick és Rina kapcsolatát is. Az egy dolog, hogy régóta barátok, de egy párkapcsolatban sokkal több van. Nem is tudtak még párként összeszokni és Rick már le is lépett. Mi van a kórházzal? A fickó(nem jut eszembe a neve) "bosszújával"? A doki is simán félreáll?
Csak egy pár kérdés és sok-sok bonyodalmat lehet belőle kreálni!
Remélem nagyjából érthető, mit akartam mondani, szóban könnyebb lenne. :)

Golden írta...

Köszi Bee! a kérdéseidre még választ kapsz, bár a dokival csókolózást direkt nem akartam megkockáztatni, mert már tudom, hogy ennél a pontnál szegény fiú némelyik olvasónál már mehetne is a levesbe. De ezek a függőben lévő szálacskák még előkerülnek újra. Kezdem látni, hogy talán nem a legjobb "konfliktusra" koncentráltam, de hát most már ilyen. És csak a többiek okulására... pontosan az ilyen komik segítenének menetközben az írásban. Higgyétek el, hogy nem fikázásként élem meg, komolyan érdekel a véleményetek! Puszi!