"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2014. július 16., szerda

Gépelési hiba 20. fejezet

Sziasztok!
Nem is akartam ma frisselni XD De zsó kommentje felpiszkált XD "Így a vége felé"??? Te tudsz valamit? ;)

Elöljáróban csak annyit… meglepett, hogy többen is csalódásotokat fejeztétek ki Selena megváltozása miatt. Hogy eleinte egy talpraesett, karakán csajnak tűnt. …Hát, pedig én mindent elkövettem, hogy ne annak látsszon XD Gondoljatok csak bele! Be kellett zárja a Reményt, az állatmenhelyet, mert kezdettől érzelmi alapon vezette, tönkre is ment. Kalifornia is ilyen döntés volt. Új életet akart kezdeni, de a remény vezette, nem a józan tervezgetés. A gyerek-kérdést már nem is említem. Ez a csaj szerintem sosem volt egy belevaló leányzó… az első jó döntése az volt, hogy Jasht szúrta ki magának. De itt is csak szerencséje volt, mert ezzel a hozzáállással keményen rá is fázhatott volna.
Na, csak ennyit akartam… ölelés mindenkinek, aki ebben a melegben is kitart a gép mellett XD
Ja, és lehet a fejet falba verni, zsó ;) :P

***


Jash a zsebében kotorászva nyitott ajtót, készen rá, hogy a visszajáróról lemondva mielőbb becsaphassa a küldönc orra előtt. Igazán sürgős dolga volt. De a mozdulat zavarodottan elakadt, ahogy az asszisztensét ismerte fel a bejárat előtt. A nő csinos  randiruhában, már-már kihívóan öltözve toporgott hihetetlenül magas sarkain és láthatóan izgatottan dobta hátra máskor szigorú lófarokba fogott hullámos haját, amely most kibontva csillogott a bejárat feletti lámpa fényében. Bármennyire is rosszul időzítette a látogatását, Jash férfiagya egy pillanatra megtorpant és felmérte a látványt. Dögös volt, ilyennek talán még sosem látta. 

-Martha? – üdvözölte kíváncsian, amiért ezen a viszonylag késői órán itt találja az ajtaja előtt.
-Doktor Henning! – búgta a látomás és egy lépést tett a fényben álló férfi felé.
-Valami baj van? – nézett Jash a lány háta mögé, mint aki arra számít, hogy egy ismerőse sérült kisállatot tartva ácsorog a háttérben, de Martha láthatóan egyedül volt.
Martha megtorpant. Hacsak nem akarta félretolni a házigazdát, meg kellett állnia, pedig arra számított, hogy a meglepetés erejétől hajtva a férfi majd behívja a lakásba. Már régen tervezte, hogy egyszer így meglepi, de a mai elrohanása, aztán a reptéren dolgozó barátnőjével való találkozása eldöntötte a kérdést, hogy ma próbálkozik. Jenna csak annyit mondott, hogy látta délelőtt a los angelesi gépre becsekkolni, aztán az esti órákban vissza is érkezni. Ennyi neki elég is volt. Egy ilyen utazás után bármely férfi szívesen veszi egy nő gondoskodását.

-Nem, nincs semmi baj, csak … reggel úgy elrohant. Aggódtam, hogy valami baj van, és gondoltam, magára nézek, hátha segítségre van szüksége… vigasztalásra talán. – puhatolózott, hátha Jash ad valami támpontot, miért volt ma a váratlan munkaszünet.
-Kedves, hogy gondolt rá, de nincs semmi baj, megvagyok, köszönöm. – motyogta Jash idegesen, mert már minden idegszála felfelé vágyott rohanni a lépcsőn Selena után, de fogalma sem volt róla, hogy rázhatná le röviden az asszisztensnőjét.  –Csak fáradt vagyok… le is fekszem, hogy holnap időben kezdhessünk. – vigyorgott kínosan és hátralépett, hogy az ajtó behajtásával jelezhesse, részéről ez a látogatás véget ért. De Martha kitartóbb volt, mint gondolta.

-Lemondtam mindenkit és mivel nem tudtam, mikor ér vissza, igazából holnapra sincs előjegyezve senki. – mondta a lány, újra az ajtó felé lépve. Lassan egy kívülálló számára olyanná válhatott a látvány, mintha valami lassú menüettet táncolnának ők ketten ott a küszöbön.
-Ez remek, akkor reggel lehet, hogy kicsit késni fogok. – mormolta a férfi, amikor háta mögött megreccsent a lépcső Selena puha léptei  alatt. Látva Martha elkerekedő szemeit, ő maga is kíváncsian fordult hátra. Selena, mint a megtestesült erotikus látomás, ott állt az egyik legjobb ingében, szőke haja, amely az imént még feltűzve, laza kontyban zabolázta meg szőke fürtjeit, most kócos felhőként ölelte körbe az arcát, mintha az ágyból kelt volna fel egy viharos szeretkezést követően.  A vér szinte lobbot vetett a testében és elsötétült a pillantása. Fogalma sem volt róla, hogy a lány megjelenése minek köszönhető, de korántsem volt ellenére. Az ajtó előtt ácsorgóé viszont most annál inkább. 

-Bocsáss meg, nem tudtam, hogy vendéged jött! – csicsergett Selena a háttérben és a konyha felé indult, mint aki otthonosan mozog a férfi házában. Martha figyelmét nem kerülte el ez az apró, de jelentőségteljes momentum.
-Én kérek bocsánatot, nem tudtam, hogy nincs egyedül. Azt hittem… mindegy is… akkor megyek. – motyogta zavarodottan. Selena James itt? Jenna nem említette, hogy vele együtt érkezett volna meg a férfi Los Angelesből. De ha még mondta volna is, akkor sem gondolt volna rá, hogy ezek ketten … 

A másik lány eközben már visszafelé tartott a konyhából, kezében az egyik könnyű sörrel.
-Miattam ne zavartassa magát! Ha tudtam volna, hogy Jashnak programja van ma estére, akkor nem is vettem volna igénybe a vendégszeretetét.
-De nekem nem… - tiltakozott azonnal a férfi, aki meglátta a szikrát a lány szemében, és azonnal tudta, hogy Selena azt hiszi, randija lett volna Marthaval, csak megfeledkezett róla a nagy mentőakció közben.  Selena szándékoltan riszáló járását figyelte, ahogy eltűnik az emeletre vezető lépcsőn. A francba! Ha nem jött volna közbe Martha felbukkanása, már ott játszadozhatna az észbontóan hosszú lábak között. Most meg… A végén még olyasmi miatt védekezhet, aminek még a gondolata is távol állt tőle. De tény, hogy az asszisztensnője felbukkanása, főleg ebben a férfiszemnek roppant kellemes szerelésben, adhat némi félreértésre okot. … 

Közben a ház előtt a pizzafutár kocsija fékezett. A srác régi ismerős volt, már a korábban bérelt lakáshoz is ő hordta ki a rendeléseit, és most férfias elismerő hunyorítással illette Martha tagadhatatlanul vonzó külsejét, és némi rosszallással azt, hogy Jash az ajtóban tárgyal a nyilvánvalóan bombázó leányzóval.  Bezzeg ha egyszer hozzá csengetne be egy fele ennyire jó nő… nem húzná az időt a nyitott ajtóban, addig rántaná be magához, amíg az illető meg nem gondolja magát. Eltette a pénzt, biccentve a jókora borravalóért, de Jash már nem is foglalkozott vele. A kíváncsi fiút hamar útjára bocsátva, a férfi újra Martha felé fordult.

-Bocsáss meg, de már majd éhen halunk, úgyhogy ha nincs más… - Martha értett a szóból. Ki lett rúgva. Még mielőtt elmondhatta volna a férfinak, hogy hónapok óta próbálja felkelteni az érdeklődését, reménykedik, hogy Jash észreveszi a próbálkozását, és hogy ő mostanra arra a következtetésre jutott, talán egy kis bátorításra van csak szüksége. Hát, a ma este fényében már nem gondolta volna olyan gyámolításra szoruló, elveszett pasinak Jash Henninget. Nem volt ostoba nő, felmérte, hogy Selena Jamesnek pillanatnyilag előnye van vele szemben. De vissza fog menni Los Angelesbe, ő pedig kideríti majd, hogy mennyire komoly a kapcsolata a főnökével. Ha már nem lesz itt, hogy a tagadhatatlanul formás combjaival magára vonja a férfi figyelmét, majd ő is bedobja magát. Úgy látszik, Jash Henning mégsem érzéketlen az adakozó kedvű nők iránt. Ő pedig itt lesz, hogy a közelgő hűvös őszi és téli estéken melegítse a férfi ágyát.
*
Jash már korántsem olyan sietősen baktatott fel a lépcsőn, mint ahogy korábban tervezte. Fogalma sem volt róla, hogy a rosszkor érkezett közjáték milyen irányba változtatott a mai este remélt programján, de valahol a lelke mélyén volt egy olyan érzése, hogy nem lesz boldog attól, ami odafönt várja. Bal tenyerén egyensúlyozva a pizzás dobozokat, benyitott a szobájába. Meglepetésére Selena a nagy franciaágy tetjén trónolva lapozgatott egy állatorvosi szaklapot. 

-Sajnálom, ha belekavartam valamibe. – mondta halkan, fel sem nézve a nyilvánvalóan szakmai halandzsától hemzsegő írásból, aminek valószínűleg egyetlen sorát sem értette, mégis  látszólag úgy lekötötte, mint egy romantikus regény.
-Nincs semmi köztünk. – rakta le Jash a pizzás dobozokat az éjjeli szekrényre, hogy aztán csípőre tett kézzel várja a további kis utalásokat. A fene egye meg, hogy Marthanak pont ma akadt aggódni valója! Pedig már olyan szépen alakult az este, de most Selena visszahúzódott a csigaházába, attól tartva, hogy egy idegen nő felségterületén tartózkodik. De hát mégse gondolhatja róla, hogy ledönteni készült volna, miközben egy másik nővel beszélt meg találkát!

-Lehet, hogy te így gondolod, de neki láthatóan más volt erről a véleménye. Szeretne megkaparintani magának, és ha eddig nem is vetted a jelzéseit, a mai este kiváló alkalom lehetett volna. Istentelenül dögös volt abban a miniruhában.  – folytatta Selena olyan nyugodtan, mintha csak az időjárásról csevegnének. A lelke mélyén azonban már nem volt ilyen nyugodt.  Eddig mindig csak azzal foglalkozott, hogy ő mit nyer a férfival folytatott szenvedélyes viszonyból, de egy percig sem törődött vele, vajon ez így megfelel-e Jashnak. Végül is, ő messze volt, túl messze egy kapcsolathoz. Hiszen férfi volt... istenem, még hozzá micsoda férfi... nyilván nem érné be vele, hogy hébe-hóba találkozzanak; valami állandóra vágyna. Az alkalmi szex lett volna a jó kifejezés arra, ami köztük volt, ha ezt nem tartotta volna a végletekig lealacsonyítónak arra nézve, amit a valóságban megélt. 

Jash nézte a lány lehajtott fejét és arra gondolt, hogy a nagy megjátszott blazírtsága annyira árulkodó, hogy esélye sem lenne a színi pályán. Féltékeny! – döntötte el magában, és a gondolat jókedvűvé tette. A maga részéről soha nem érzett késztetést arra, hogy Martha-val kikezdjen, bármit is várt tőle a munkakapcsolatukon túl a csinos barna nő. Ha ez a jövőben problémát okoz, nem fog habozni, hogy valaki mást keressen a helyére… igazából már volt is ötlete az új asszisztens személyére nézve. Ha innen nézi a dolgot, Martha tulajdonképpen szívességet tett neki azzal, hogy ilyen nyíltan felajánlkozott. Láthatta, hogy foglalt, és talán feszélyezi majd ez annyira, hogy önként mondjon fel. Ha nem, akkor meg fogja találni a módját, hogy rávegye. …Ugyanakkor érezte azt is, hogy a korábbi szexuális feszültség elmúlt, … kifejezetten furán venné ki magát, ha most odavetődne Selena mellé az ágyra és elkezdené kihámozni az ingéből. Igaz is, érdekes lenne megtudni, mire gondolt a lány, amikor a ruháján könnyítve pont az ő holmiját választotta.

4 megjegyzés:

rhea írta...

Hát én totál azt hittem, hogy Selena azért jött le Jash ingében, hogy Martha tudtára adja, hogy rossz helyen kopogtatsz kisanyám, húzzál innen....de nem. Hmm....igazán kapizsgálhatná már a dolgokat...na mindegy, majd meglátjuk :)
Különben élvezem a történetet nagyon is, csak dünnyögök szokás szerint. XDD
Köszi Jutkám <3

Névtelen írta...

Szerintem azért gondoltuk Selenat talpraesett csajnak, mert egy: eldöntötte, hogy mindent hátrahagyva új életet kezd, tök egyedül, ismeretlen helyen. Azért ehhez nagy bátorság kell. Kettő: eldöntötte, hogy gyereket szeretne, elfogadta, hogy majd egyedül kell felnevelnie és ez sem riasztotta vissza.

Mi ennyit tudtunk róla. Azt, hogy igazából nem tervezett el előre semmit, hogy nulla megtakarítása van, munkahely nélkül egy hónapig nem tud megélni, és bele sem gondolt, mit jelent egy gyerek, ezeket mi nem tudtuk. Csak idővel és némi célzással jutott el hozzánk. Lehet, hogy te az elejétől fogva tudtad, hogy ilyen, de Selena gondolatait te tudtad, mi nem. Mi csak azt láttuk, hogy mit csinál. És ez alapján gondoltuk azt, hogy jó kis talpraesett csaj.
:)

Bocs, a többesszámért, ha valaki nem így gondolja...
:)

Puszi
Porcica

zso írta...

Nagyjából én is így látom.Engem még az is zavar, h.most itt parádézott a pasi ingében....én fel nem merném venni egy pasi ingèt sem, ha nem akarnék tőle valamit nagyon és biztosan....főleg úgy, van saját cucca is....aztán meg ez a ".megsértődése" és felesleges kombinàlàsa a LA visszatéréssel fűszerezve.....én még kitartok mellette, h. bolond ez a làny..Miért nem beszél Ericával....?/pl.

csez írta...

Én inkább Martha elhatározásán akadtam fenn XDDD