"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2012. május 14., hétfő

Búcsú és egy új írás köszöntése

Igen... nincs értelme tovább húzni az előző írást, nem is volt a szó igazi értelmében vett írás, úgyhogy most ezennel kurtán-furcsán és valószínűleg végérvényesen búcsút is veszünk tőle. DE... Mivel most éppen megint dolgozik bennem a késztetés, hogy betűket rakjak egymás mögé, remélhetőleg többé-kevésbé értelmes kifejezéseket alkotva, így aztán kezdődjön egy új történet. Ez - azt hiszem - tényleg egy történet lesz. Annak ellenére, hogy úgy indulok neki, hogy elkövetem az írók és próbálkozók legelemibb szabályának semmibevételét, momentán fogalmam sincs, hova fut ki a történet. Röviden szólva, még csak sejtetni sem tudom, miről fog szólni. Remélhetőleg valamiről igen. :)
Ennek kapcsán önvallomásomban annyit elmondhatok, hogy igen, beszippantott egy világ, megadtam magam és olyat készülök írni, amit soha nem is akartam. Majd kiderül, mennyire vagyok képes felnőni a feladathoz. Ha senki más számára nem is, magamnak érdekes kihívás lesz.
A címe? Nos, címe, tegnap este még az sem volt. Ma reggelre egy ilyen jutott eszembe:

A szerelem négy keréken érkezik
(kivéve, ha nincs ki a négy kereked)

Na, lassan majd kezdem is közzé tenni. Türelmet és megértést kéretik tanúsítani a próbálkozásomhoz. Aki kritikát gyakorol, annak megköszönöm. Ezekre igen nagy szükségem lenne. Meg ötletekre is. Nem ígérem, hogy mindent belefoglalok az írásba, de akár még az is előfordulhat. Hiszen, aki erre jár, azzal sokszor bizonyára egy rugóra jár az agyunk, közös az érdeklődésünk. Vagy csak érdekel, hogy a másik vajon mivel múlatja az idejét... Mindegy, remélem nem okozok majd túl nagy csalódást, egyesek még talán jól is szórakoznak majd. Én, ígérem, azon leszek :)

Nincsenek megjegyzések: