"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2014. január 4., szombat

Eredményhirdetés! *frissítve


Eredményhirdetés!
Elsőként is hadd köszönjem meg
Veronika M., Gabó, A, Rhea, Kate, Petra, Laura, Kriszti, Bee, Csez, Meli, Vusi, Rita, Jud, Porcica, Dori, Masakó, Zsu, Dóri és a három Névtelen
a szavazatokat, amiket lelkesen küldtetek! Örültem, hogy néha kifejezetten megküzdöttetek a választással :)

Az értékelés úgy zajlott, hogy az első helyen megjelölt történet kapott 6 pontot, a második 4-et, a harmadik 2-öt, a néhányak által megjelölt futottak még pedig 1-1 pontot. Ezek után az első három helyen a következő sorrend alakult ki:

1.Szürkeszem
2.Vigyázok Rád
3.Robert

4.A Sál
5.Zongorajáték
6.Mindenki egyért, egy érte
7.Gépelési hiba
8.A nevető harmadik
9.Pulykatojás
10.Álom és valóság

Sokáig a Szürkeszem és a Vigyázok rád fej fej mellett haladt, akkor úgy gondoltam, hogy döntetlen esetén a végső esetben én is szavazok, mert persze nekem is megvoltak a kedvenceim, de aztán úgy alakult, hogy erre végül nem volt szükség. Így csak a Ti szavazaitok alapján alakult ki a végső sorrend. 

Igazi öröm, hogy végül egyik történet sem maradt szavazat nélkül. Mindenesetre egy évet adnék az életemből (most már úgyis mindegy jeligére ;) ), ha tudnám, miért ragadott meg valakit az első helyen megjelölt történet. Nekem csak egy kósza ötlet volt, aztán ahogy láttam a népszerűségét, úgy kedveltem meg én is egyre jobban, és jutottak eszembe a folytatáshoz szükséges apró kis képek.
Mindenesetre – gondolom – ismertek már annyira, hogy a többiek is sorra kerülnek, akár egy hosszabb történet formájában, akár egy novella keretében. Azt hiszem, az idei évre alaposan betábláztam magam, ami az írást illeti. És közben jönnek az újabb ötletek, édes.jó.anyám!

Vasárnaptól tehát kezdjük Gabriela és Rowan történetét. Igyekszem hozni a napi kávé mellé valót továbbra is; ha közbejönne valami, akkor pedig igyekszem előre szólni. Köszönöm, hogy segítettetek a választásban, holnapra itt a friss.
Pusz!
PaSa

P.S. ... és most már elárulom, nekem a Gépelési hiba volt a kedvencem, de talán csak azért, mert olyan régen bújt már meg az Ötletek című könyvtárban :)

Nem tudom, hogy szoktatok-e barangolni a Youtube-on, bevallom, én igen (jó ihletadó XD)... veranajj videói pedig a kedvenceim... íme a legújabb ;)


4 megjegyzés:

csez írta...

Nehéz a szürke szemeknek ellenállni ;)
Jó kis móka volt, köszi a bizalmat jucus, hogy mienk lehetett a döntés! <3
Tök jó volt ennyi komit olvasni!
Kellemes hétvégét!
K&P

vusi írta...

Szuper, várjuk a kibővített első fejezetet! :)
Beavatsz minket abba a titokba is, hogy döntetlen esetén melyikre szavaztál volna az első két sztori közül?
Jó pihenést hétvégére!

Golden írta...

Döntetlennél a Vigyázok Rád volt nálam a favorit, de szerencsére nem nekem kellett döntenem :)
Pihenésről sajna szó sincs, mert addig húztam a takarítás témáját, hogy mára már a körmömre ég, egy hegynyi vasalni valóval együtt (hogy én ezt mennyire utálom) délután meg megkésett karácsonyi vendégségbe megyünk, de az első fejezet kész, reggel fent lesz :)

zso írta...

Akkor én már erről a szavazásról is lekéstem... Bocsi Juci.De azt hiszem nekem nagyjából mindegy is melyik nyer, mert szeretem ahogy írsz.<3