"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2014. november 4., kedd

Ezt meg csak úúúgy ...

Szép napsütéses reggelt mindenkinek!

Egy ideje leszoktam arról, hogy a Statcounterben lessem, vannak-e még egyáltalán olvasóim, de persze nem az önuralmamról vagyok híres, úgyhogy csak megtettem megint.
Mellesleg Ti vagytok az okai :P mert annyira nincs komi, pipák is csak alig, hogy teljesen elbizonytalanodtam, kíváncsi-e még egyáltalán valaki az agymenéseimre. Nos, örömmel jelentem, hogy még vagytok. Igazság szerint  meg is lepett, hogy majdnem annyian, mint amikor a FB képében nem csináltam ennek a blognak egy konkurenciát :)

Nade... ennek fényében hihetetlenül kevesen adnak hangot a véleményüknek. Nyilván ennek is lehetne boncolgatni az okait, de egyrészt nem vagyok ennek a szakembere, másrészt meg nincs is sok értelme. Ha írtok, megköszönöm, ha nem írtok, próbálok nem berezelni.

Mostanában nem jön  össze a naponkénti friss, nézzétek el nekem! Rengeteg oka van, de sose gondoljátok, hogy a komik hiánya miatt lázadok! Ez nem lenne elegáns dolog, úgyhogy higgyétek el, tényleg nem emiatt van!
A családban vannak kisebb-nagyobb gondok, idős szülők és az ő egészségi problémáik, ez az időmet és a gondolataimat is eléggé összezilálja. Közben Velence sem ereszt, meg új ötletek is zümmögnek már a fejemben (ahelyett, hogy ennek a történetnek a folytatása kristályosodna már ki végre XD) .

Na, nem is akarom hosszú lére ereszteni a dolgot, sokat gondolok Rátok, igyekszem valami szerethető történetet eszkábálni Emma és Robert sorsának alakulásából. A jövőre nézve pedig szívesen fogadok akár névötleteket is, mert ahányszor megnyitom ezt a könyvtárat, egy kicsit mindig lekoccolom az asztalt, hogy ennyire  bennem ragadt ez a páros. Külön  köszönet, ha színészarcokat is küldtök, sokszor az is beindíthatja a fantáziát. (Ugyanis írás közben nálam mindig forog a film is)

Sziasztok, és további jó szórakozást!
Puszik
Jutka


2 megjegyzés:

Kitty írta...

Hali!
Ne keseredj, szerintem olvassuk többen, csak lehet hogy Ők sem bánnak jól a szavakkal mint én. Nagyon tetszenek az írásaid, az elmúlt 4 hónap alatt szinte minden ide felrakott írásodat elolvastam. Volt hogy egy történet egy nap alatt elolvastam. Mivel én írni nem tudok, élvezettel olvasom mások írásai.Ne hagyd abba nekem sokszor ez a legjobb kikapcsolódás.

Golden írta...

Huh, Kitty! Ha tudnám, hogy kell csinálni, most lenne itt egy csomó pirulós smile. Köszönöm a soraidat!