"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2013. június 28., péntek

Ez van...

Az alábbi levelet kaptam, ezért aztán némi változtatások történtek:



A Blogger értesítést kapott arról, hogy a Digital Millennium Copyright Act (Digitális Évezred Szerzői Jogi Törvény) értelmében a blogjában bizonyos tartalmak szerzői jogokat sértenek. Emiatt a blogot piszkozati állapotba állítottuk. (Ha ezt nem tennénk meg, fennállna a veszélye annak, hogy szerzőijog-bitorlás miatt keresetet indítanak ellenünk, függetlenül attól, hogy egy ilyen kereset megalapozott-e, vagy sem. Az állítólag jogsértő anyag(ok) URL-címét ennek a levélnek a végén találja.) Ez azt jelenti, hogy a bejegyzése - a benne lévő képekkel, linkekkel és más tartalmakkal együtt - nem veszett el. A bejegyzést szerkesztve eltávolíthatja belőle a jogsértő tartalmakat, és újra közzéteheti azt, így az az olvasói számára ismét megjelenik.
A levélnek persze volt még dörgedelmes folytatása, annak e helyt való megismétlésétől most eltekintenék, de ez volt a lényeg.

Az érintett oldal Az álmok néha valóra válnak 34. fejezete. Fogalmam sincs, mi verte ki a biztosítékot, a zongoradarabok, Helen Mirren fotója, netán Robé, vagy a bristoli hőlégballonok, mindenesetre minden linket kiszedtem belőle és így újra olvasható. Ha a jövőben ilyen megint előfordulna, előre is elnézést tőletek olvasóktól, hiszen a történetben szereplő képektől, zenéktől néha élvezetesebb lesz maga a történet is. 
Nem igazán értem a keménykedést, hiszen ezzel a bloggal én nem keresek pénzt, tehát őket sem fosztom meg bevételtől, max. ingyen reklámot jelent számukra a dolog, de hát kicsi vagyok én ahhoz, hogy a rejtett nagy összefüggéseket meglássam, így inkább becarok és törlök. A lényeg, az említett fejezet újra olvasható, csak éppen most képek, gifek és videók nélkül. Hát, ez van... Ilyen az, amikor a Nagy Testvér mindent lát ;)

puszik