"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2013. április 20., szombat

Ez itt a reklám helye...

Miattatok történt, de tényleg... ahogy felvetettétek, hogy Cara idejében is történt némi vörösszőnyeges ruha körüli csetepaté... én meg nyilván pánikba estem, hogy ismétlem önmagam, úgyhogy szépen elbújtam egy sarokba a kinyomtatott Menedékkel és gyorsolvasásba kezdtem, és ... volt Robert-féle felháborodás, de a ruhát végül Cara tette tönkre... - nem mintha enélkül az információ nélkül nem telt volna nyugodtan a hétvége, de azért legalább magam előtt tisztáztam.

A másik meglepetés meg az volt, mennyire el tudom felejteni, miket műveltem a hőseinkkel. XDDD A történet egyes részei a meglepetés erejével hatottak még rám is, de megnyugodtam, nagy következetlenségeket nem követtem el azzal, hogy tovább szőttem a fonalat. Viszont aki esetleg lemaradt az Álmok elejéről, annak nyugodt szívvel ajánlom a Menedéket, volt benne néhány jó kis csavar, és nem volt annyira napsugaras sem, mint a folytatása. Na, szóval, mint mondtam, ez volt itt a reklám helye... holnap érkezik a friss, aztán most szólok, hogy már nem sokáig követjük majd Rob és Emily párosát sem.

De most mars ki mindenki a szabadba, mert valami gyönyörűen ragyog a nap, csiripelnek a madarak
és igazi tavasz illat érződik a levegőben. Még Rob is rövidgatyót húzott, bár, az is igaz, hogy a francos kapucnija a fején, de legalább alatta nincs rajta póló! Ez utóbbi információt ki-ki dolgozza fel saját vérmérséklete szerint XD

Ezt meg csak azért, ha netán napszúrást akarnátok már kapni, akkor a lakás hűvösében is legyen, ami felforrósítja a véreteket! Puszik!

1 megjegyzés:

vusi írta...

Ez a bejegyzés elkerülte volna a figyelmem, ha An nem utalt volna rá a komijában.
Úristen Jutka egyáltalán nem kritikának szántam és 100%-ig biztos sem voltam benne, hogy megtörtént. Nem ismételted magad, csak hű maradtál a karakterhez, hisz hiába telt el jónéhány év és más az alanya Rob féltékenységének, még mindig hasonlóan reagál. :D
Puszi