"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2013. április 26., péntek

Türelem...



Hát, ez fura! Azt gondoltam, hogy  Emily és Rob történetének akarok hagyni egy kis időt, amíg lecsengenek az érzelmek, amikbe akaratlanul is beleélem magam minden alkalommal. De nagyon nehéz saját magammal szemben is türelmesnek lenni, ha közben már forognak a fogaskerekek valami máson. Pedig ez nem jó! Mert lehet, hogy titeket is összezavarlak vele, meg saját magamat is, ha túlságosan is hat még az előző történet. Na, egy szó mint száz, akkor megerőszakolom magam és csak szombaton kezdek bele az új történetbe.

Annál is inkább, mert az új történet zsó blogja után még ráadásul klisének is tűnik majd. Ide most képzeljetek egy szemforgató szmájlit. Mentegetőzésként hathat, de az ötlet tényleg megvolt már egy ideje, a reggeli és esti parkbeli kutyázások adták az écát, csak Rob és aktuális barátnői mindig eltereltek. Igen, egy idősebb nő és egy fiatalabb férfi kapcsolatát boncolgatom majd pár részen keresztül. Az Eszmélés nem biztos, hogy a szerelemről fog szólni. A szeretetről egészen biztosan. Meg remélhetően sok minden másról.
Akkor szombaton találkozunk!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Akkor holnap, már nagyon várom! :) Kíváncsi lettem ! :)
An

csez írta...

Jó sok időt adtál magadnak ;) <3 és nekünk... XDDD
Ez egy sokunkat foglalkoztató téma, nem hiszem, hogy bárki plágiummal fog vádolni közülünk ;)
Akkor holnap!
Kösz&pusz

Golden írta...

a plágiumot direkt nem használtam, merthogy tényleg nem is, és azért klisé, mert ebben a kérdésben mintha mostanában sokunknak ugyanarra a rugóra járna az agya... de nem... zsó, tudott a témában meglepővel előállni