"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2014. augusztus 9., szombat

Összegzés ... és más ...



Na, hát ugye az történt a Gépelési hiba című történet kezdetével majdnem egy időben, hogy megnyitottam a Lassú keringő FB oldalát. Elég nagy várakozással tekintettem a széles nyilvánosság előtti megjelenés elé, de mit mondjak... nem váltotta be a várakozásaimat. Igaz, közben nyár is volt, sokan nyaraltak... de akkor is...

Tudjátok mit értem el az egésszel? Hogy akik régebben írtak, most már azok sem.
Nem akarom, hogy ez itt most nyafogásnak tűnjön, de mindenesetre érdekes tapasztalat volt. Nyilván a csalódottság is volt az oka, hogy menetközben az eredetileg eltervezettől elkanyarodva, másfelé vittem a történet fonalát, és talán el is vesztem időnként ebben a mellékvágányban, nem tudom. Meleg is van, egyedül is vagyok ... tisztára, mint a kis Vuk, mégiscsak rívás lett a dologból. Pedig komolyan mondom, szakítottam a régi rossz szokásommal is, hogy folyamatosan nyomon kísérjem a statisztikáját a blognak (ha már a FB-ot úgysem tudom olyan mélységben meglesni).

Na, mindegy is. Csak megállapítom, hogy a dupla munka tök felesleges erőfeszítés, inkább az írásra koncentráltam volna. Ettől függetlenül a FB oldalt nem zárom be (egyelőre), mert ki tudja, lehet, hogy az ősz a nagy felfedezéseké lesz (mert ugye a Remény hal meg utoljára, aki mint tudjuk a gyilkos, úgyhogy nem véletlen). 

Ugyanakkor meg... sose fogom megérteni, mi a különbség az alsó és az oldalsó számláló között. Pesszimista énem az oldalsó, alacsonyabb számot figyeli, ofkorsz... aztán odalent meg olyan szép kerek számon gurultunk keresztül, csak lesek. Úgyhogy a következő sorokban ott rejlik a reakcióm erre is :)

Viszont... ha már, akkor már... hogy még több olvasót veszítsek  ( :P )... most hogy vége ennek a történetnek (néhányotoknak talán váratlanul, de hát egyszer el kellett jöjjön ez a pillanat is), nos, nem kezdek újba, hanem egy régi kedvencemet a Lakótársakat rakom fel újra, mivel időközben erőteljes fésülgetésen esett keresztül, ami szerintem határozottan jót tett neki. 2013. januárjában volt az első megjelenése, szerintem éppen elég idő telt el azóta, hogy még az is élvezze, aki akkor már olvasta.
Előtte azonban, követve az Ötletbörzében felsorolt szösszenetek sorát, előbb kaptok egy kis írást Robertről. Ezzel tartoztam, a rajongóknak mindenképpen. (lásd 200 ezer!!! megnyitás??? Úgy döntöttem, ez az „Ajándék” ;)  A Lakótársak után pedig folytatjuk a sort a Mindenki egyért, egy érte című történettel. Legalábbis pillanatnyilag így tervezem.

Na, csak ennyit akartam... élvezzétek még a nyarat és azért olvasgassatok is ebben az agylágyulós melegben! Puszi és ölelés mindenkinek, aki olvassa ezeket a sorokat!

Nincsenek megjegyzések: