"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2012. október 24., szerda

Szolgálati közlemény :)

Bocs, hogy mostanában nem frisselek naponta! Ennek több oka is van.
Egyrészt beleolvastam néhány más írásba, és most inkább hagyom leülepedni a dolgokat, nehogy akaratlanul is plagizáljak akár csak egy ötletet is.
Másrészt egy iciripicirit kedvemet szegte az is, hogy bár nagy kedvvel írogattam a magamét, de nem igazán jött le tőletek, hogy tetszik-e, illetve esetleg olyan irányba mentem el, ami kiverte a biztosítékot. Amikor belekezdtem, jó ötletnek tűnt, sok lehetséges továbbvezető utat kínált, és persze nem biztos, hogy azok közül is a legjobbat választottam.
És őszintén, így hogy a Szerelem négy keréken után belekezdtem ebbe, kicsit félek önmagam ismétlésétől. Rob személye eléggé behatárolja a történéseket (legalábbis nálam), úgyhogy gondoltam is rá, hogy ezt nem fogom olyan hosszú lére ereszteni, mint az előző történetet.
Ötlet újabb történetre persze van, a főszereplő személye ugyan nem Rob, de hát nehéz tőle elvonatkoztatni, úgyhogy külsejében biztosan visszaköszön majd.
És természetesen ott van még egy másik, félkész történet, amely írótársam szeszélyétől és leginkább idejétől függ, hogy mikor kezdődhet el.
Na, hát csak ennyit szerettem volna megosztani veletek!
Persze, nem akarom úgy befejezni ezt a kis szösszenetet, hogy ne mondanék köszönetet azoknak, akik nem sajnáltak néhány percet és kommenteltek a részek alatt. Nem vagyok hálátlan, örültem minden sorotoknak!
Friss pedig ma délután biztosan lesz, mert ennyire azért már előre "dolgoztam" :)
Pusza

2 megjegyzés:

Bulika írta...

JAJJJJJ ez volt a napi kikapcsolódásom.... a véleményem ismered.... IMÁDOM a történeted....
Nekem eddig minden de minden nagyon bejött, olyan erős kézzel és szeretettel irányítod a karaktereket, hogy az egészen elképesztő. Azt gondolom, hogy a való életben is pont ilyen jószívű, mindent -jó értelemben- leegyszerűsítően, megvilágosultan, nagy élettapasztalattal kezelhetsz
Plagizálás... Na ez az ami a te történeteidnél eszembe sem jut....
Kiegyezhetünk legalább a 2 naponkénti frissben???? PLS! :)

Evcu írta...

Nekem is nagyon tetszik ez a történet is mint az összes többi, és én eddig nem vettem észre hogy ismételnéd önmagadat vagy mást :)
csak így tovább ;)
puszi.