"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2012. szeptember 19., szerda

Hali mindenkinek!



Na, szóval elérkeztünk egy szépséges történet (ideiglenes?) végéhez és nagyon nagy öröm nekem is, hogy megszerettétek Paul és Izabel történetét. Az élet sokszínű és ha csak a mesében is, de vannak boldog happy endek is. Akik itt összejöttünk, egy dologban (oké, minimum kettőben, hiszen Rob az egyik) biztosan egyezünk, mindannyian szeretjük a meséket, amik nem baj, ha tényleg meseszerűek és boldog véget érnek. A hétköznapok úgyis adnak éppen elég agyalnivalót. 

Legnagyobb sajnálatomra jobbik bal kezem most aztán nyakig merül a tennivalókba, ezért az új történetre még várnotok kell tőle, mert ugyan az eleje már megvan közreadható állapotban, de bizonytalan a folytatás. 

Ezért némi kárpótlásként visszatérünk Robhoz egy kis időre. (mintha Paul esetében baromi messzire kolbászoltunk volna XD) Fogalmam sincs, mennyire, hiszen a  4 kerék is úgy indult, hogy egyetlen képecske volt előttem, aztán lett belőle 107. Azért ebben a mostaniban nem hiszem, hogy lesz ennyi.
Na, de hogy ne is szaporítsam feleslegesen a szót.
A menedék lesz a címe az új történetnek. Furán indul, de kéretik nem feladni a reményt! XD Szerintem nem lesz rossz. (ja, öndicséret büdös, tudom)

... és Pixie, az a hátsimogatós nekem is nagy kedvencem lett, ha nem találok még ütősebbet, még az is előfordulhat, hogy egyszer csak újra előkerül, mert... hát, mert egyszerűen két másodpercben mindent elmond a szerelemről, a gyengédségről... 

Na, mielőtt megint elkalandoznék... remélem szeretni fogjátok a Menedéket-et is, Cara és Mad történetét. Nem megijedni! Csak figyelni! XDDD

3 megjegyzés:

csez írta...

Alig várom, anya!!!! XDDDDD

Unknown írta...

Én is várom .

Gabó írta...

Csatlakozom én is, nagyon várom!
Most van egy gyanúm, de azt majd mailben Jutka!
Jájj....tetszeni fog , már érzem előre! :)