"Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod." - Toni Morrison
"Az álom írás, az írás pedig sokszor nem más, mint álom." - Umberto Eco


2014. június 13., péntek

Szolgálati közlemény! *Frissítve!



Kedves nevesített és névtelen olvasóim, azok, akik rendszeres olvasókként feliratkoztak és azok, akik nem, de itt vannak napról napra akár Kalocsáról vagy akár Belgrádból... betelne az oldal, ha minden helyiségnevet felsorolnék, és ez nagyon nagy öröm nekem. 

Nagy változás előtt ácsorgok - pillanatnyilag még tele nadrággal, mert fogalmam sincs, mit szabadítok magamra az újítással, úgyhogy ha nem jönne össze, őrizzetek meg jó emlékezetetekben! De félre a viccel! (már ha ez egyáltalán vicces volt)

Modern világ, az italunk valami buborékos lé, szóval és tettel, elkerülhetetlen a blogból az Orczakönyvre való áttérés. Nem kevés izgalomra ad ez okot, mégiscsak más a tér, de azt mondják, haladni kell a korral, úgyhogy próbálkozom.

A Lassú keringő blog annak idején egyetlen történet publikálására jött létre, aztán valahogy jöttek az újabb és újabb kis morzsák, amelyek hosszabb-rövidebb írásokká nőtték ki magukat. Most pedig útjára indul a Facebookon egy oldal, meglepő módon Lassú keringő névre hallgatva, hátha így többekhez jut el (nna, ebben nem vagyok még biztos, hogy jó lesz-e ez nekem, de egy gyenge pillanatomban barátnői unszolásra beleegyeztem a próbálkozásba).

Akit a blog érdekel továbbra is, mert még nem olvasott el mindent, megtalálja, mert nem szándékozom bezárni. Mindegyik befejezett történet, mert engem is felhúz, amikor olyan oldalakba botlom, ahol a tulajdonos akármilyen okból, de faképnél hagyja az olvasóit.Természetesen a Zongorajáték is befejeződik hamarosan.

A facebookos oldalt pedig egy új történettel nyitom majd meg, amelynek a címe: Gépelési hiba. 
Ismerős ugye? Ez is közte volt az Ötletbazár történet-kezdeteinek.

Szóval, a Lassú keringő már megtalálható a Facebookon. Gyertek, találkozzunk ott hamarosan! Pontos időt még nem merek mondani, mert ugye Peter és Sylvia történetét még megnyugtatóan le kéne zárni, és ezt még nem látom egészen tisztán, hány fejezetre lesz ehhez szükség. De ismerkedjetek az új "Ismerőssel" odaát, van kis kedvcsináló is :P

PaSa, aki jutka és odaát meg már nem is tudom, hogy hívnak XD - ez maga a tömény skizofrénia, komolyan

P.S.
Többen nem kedvelik a FB-ot, így aztán  megszületett a döntés, hogy ami ott felkerül, az itt is, de valószínűleg az már nem naponta lesz... de ígérem, nem kell heteket sem várni az új részre... hiszen ismertek ;)

3 megjegyzés:

Alessia írta...

Gonosz barátnőid vannak, mit mondjak.... :-D :-D

Golden írta...

kabbe XDD Na, ő volt a felbújtó :P Viszont ha nem jön be, az ő vállán fogok sírni is :P És ezt nyugodtan veheti fenyegetésnek ;)

csez írta...

Meg mindig jobb, mintha hibaztatnad ;)
Es miert ne jonne be?! <3